Surt tap mot Aalesund - ny hjemmekamp lørdag mot Sogndal

De lyseblå hang godt med i første omgang og kunne også ledet til pause. I stedet var det Aalesund som tok ledelsen etter er omdiskutert straffespark like etter pause og kort tid etter økte til 2-0 som også ble sluttresultatet. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Kampfakta: Aalesund - Sandnes Ulf, OBOS-ligaen, 16. september. 

3585 tilskuere.

Mål: 1-0 Sander Kilen (48), 2-0 Vinko Medjimorec (56).

Dommer: Johan William Grundt.

Gult kort: Alwande Roaldsøy, Espen Berger, Serigne Mor Mbaye, Vuk Latinovich, Sandnes Ulf.

Se høydepunktene fra kampen her: 


Som i oppgjørene mellom lagene på Øster Hus Arena, endte det med 2–0-seier til tangotrøyene.

– Først og fremst skapte vi mer enn nok målsjanser til å vinne og til å ta poeng. Dessverre er vi ikke gode nok i motstanderens boks, det er én ting. I tillegg fikk vi en veldig tvilsom straffe i mot oss. Dessverre er det ikke VAR i Obos-ligaen. Vi var alene med keeper og spilte oss til gode sjanser, men dessverre klarte vi ikke å omsette dem, sier Sandnes Ulf-trener Steinar Nilsen til Aftenbladet etter kampen.

– Vi har på ingen måte gitt opp. Vi trenger bare uttelling på arbeidet vi gjør. Da kan det fort snu. Obos-ligaen er også slik at vi kan vinne flere kamper på rad og rekke. I tillegg har vi cupen å se fram mot. Vi har mye å jobbe for, legger Nilsen til rett etter kampslutt til Aftenbladet.

Sandnes Ulf (4-3-3): Serigne Mor Mbaye – Eirik Asante Gayi, Espen Berger (Gullbrandur Øregaard fra 80.), Vuk Latinovich, Mads Thorsøe Bager – Alwande Roaldsøy, Olav Øby (Matias Belli Moldskred fra 59.), Haris Brkic – Artan Memedov (Endre Osenbroch fra 70.), Daniel Braut, Riki Alba (Vajebah Sakor fra 59.).

Artan Memedov (på bildet) jobbet godt på sin høyrekant og var også svært nær å sende de lyseblå i ledelsen. 

Hjemmekamp mot Sogndal lørdag 21. september på Øster Hus Arena

Den neste perioden spiller Sandnes Ulf 3 kamper på en uke, først mot Sogndal på Øster Hus Arena lørdag kl. 16.00, før bortekampen mot Moss onsdag 25. september. Lørdag 28. september er det Kronekamp mot IK Start kl. 16.00 på Øster Hus Arena. Les mer om Kronekampen her!

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Sogndal, lørdag 21. september kl. 16.00 her.

Husk at alle barn t.o.m 12 år kan hente ut gratisbilletter via samme link. 

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: