Sparebank Vest akademiet sitt G13 lag på nasjonale tiltak i Stavanger!

Spillere fra Austrått, Bogafjell, Hana, Hundvåg, Lura var klare for å representere Sparebank Vest akademiet sitt G13 lag på nasjonale tiltak i Stavanger! Lagene som deltok var Bryne, Viking, Vålerenga, Brann,Haugesund, KFUM, Kongsvinger, Åsane, HamKam, Stabæk, Start og Sandnes Ulf. Dette er noe både spillere og trenere har gledet seg kjempe masse til etter en meget god vårsesong med flere gode prestasjoner og en fin utvikling fra januar til oktober! Sandnes Ulf møtte Kongsvinger og Åsane i gruppespillet.

Kongsvinger - Sandnes Ulf (0-3)

Kongsvinger var et helt nytt lag for oss, og ingenting er bedre når du ikke kjenner motstanderen. Vi ønsket å gå ut i 100 og ta kontroll på kampen fra start!

Vi tar en meget fortjent 3-0 seier etter flott angrepsfotball og sjansebonanza fra start til slutt!

Vi gjør en meget solid jobb defensivt og gjør det vanskelig for Kongsvinger med å komme til sjanser. Vi som lag har et ønske om å kontrollere kampene der vi ønsker å angripe, og samtidig vær solide defensivt. Guttene og vi er meget fornøyd med en god start på turneringen.

Åsane - Sandnes Ulf (1-3)

Vi hadde møtt Åsane en gang tidligere iår når vi tok en helgetur til Bergen for å sjekke referansene mot Åsane og Brann. Vi spilte 1-1 mot dem når vi var i Bergen før sommeren, og samtlige var giret på å revansjere det sure resultatet fra sist.

Vi fortsetter med å skape en del sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål! Ikke lenge før pausen lager vi en unødvendig dødball som gjør at Åsane scorer på et fint dødball.

Guttene var rimelig forbannet og var sultne på å snu denne kampen! Rett etter pause så scorer vi 1-1, og håpet tennes for fullt! De resterende 20 minuttene så maler vi på, og scorer to mål til som gjør at vi vinner fortjent 3-1!

Vi vinner gruppen, og er meget fornøyd med prestasjonene i gruppespillet!

Viking - Sandnes Ulf (2-1)

Det er alltid kjekt å møte Viking! Etter mange fine kamper mot dem tidligere iår så var vi fullt klar over at dette kunne bli tøft! Guttene og trenerene var giret, og målet var selvfølgelig å slå Viking. Vi går opp i 1-0 tidlig, men ikke lenge etter scorer Viking 2 mål.

2.omgang er det mye mot Viking sitt mål, men vi får aldri til den siste pasningen eller avslutningen. Kampen ender 2-1 etter en meget spennende kamp med masse energi og nerver!!

Sandnes Ulf - HamKam (2-3)

Etter tap mot Viking var vi klarer for å spille om 3.plassen på tiltaket. Rett etter sommerferien satt gruppen seg et mål om å komme topp 3 på nasjonale tiltak med seier hadde vi klart målet!

Første omgang starter veldig bra og vi trøkker på, men det står 0-0 til pause! Kampen bærer preg av mange slitne bein og HamKam som klarer å få to scoringer tidlig i 2.omgang. Vi får to reduseringer, men det hjelper lite når HamKam scorer et fint mål på slutten av kampen!

Oppsummering

Guttene og oss trenere er meget fornøyd med prestasjonene i kampene! I de 3 første kampene så er vi solide, vi får vist alt det vi har jobbet med iår. Selv om ikke målet ble nådd så er vi fornøyde over det vi har fått til. Guttene tar med seg masse læring og referanser som komme til å gjør at guttene blir bedre! Vi kommer til å kjøre på de neste månedene for å bli enda bedre!

Jeg er stolt over den innsatsen guttene legger ned! Året til nå har vært helt kanon, og det er guttene sin fortjeneste for at de har levert så gode prestasjoner!!

Jeg vil takke resten av trenerteamet Tori Lode, Harald Bjørge, Øystein Vaage! Ikke minst Olga Stangeland som stelte i stand den lunsjen til guttene våre på lørdagen!