Sandnes Ulf og Thomas Pereira skiller lag

PRESSEMELDING: Styret i Sandnes Ulf Toppfotball og hovedtrener, Thomas Pereira, ble i dag enige om å avslutte samarbeidet. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Pressemelding, Sandnes Ulf Toppfotball, 05.08.2024.

Thomas har vært en samlende trener og har skapt et svært godt samhold i spillergruppen og klubben generelt. Han har i tillegg videreutviklet en struktur og profesjonalitet i det sportslige arbeidet.

Dessverre har ikke poengfangsten vært god nok, og det er behov for en endring for å bedre sjansene til klubben for å berge plassen i OBOS-ligaen.

Thomas er svært godt likt, og det var et sterkt ønske fra klubben å ha han med videre i trenerteamet, men i en annen rolle.

- Jeg vil takke klubben for at jeg fikk denne muligheten, men jeg kjenner fotballens bakside så godt at når man ikke får resultater, så må klubben gjøre en endring. Det blir også feil overfor den nye treneren, spillegruppen og meg selv om jeg skulle fortsatt i en annen rolle rundt laget.

- Jeg har hatt en fantastisk tid den tiden jeg har jobbet i klubben, og da tenker jeg på de i administrasjonen, spillergruppen og ikke minst trenerteamet.

- Håper denne endringen gjør at klubben holder seg i OBOS-ligaen, og at spillerne får troen på det det jobber med. Jobba Jobba Jobba, sier Pereira

Sandnes Ulf Toppfotball takker Thomas for hans bidrag til klubben – og han er alltid velkommen på Øster Hus Arena. 

Inntil videre vil Arturo Cleveland være hovedtrener og får med seg Aleksander Midtsian som assistent.

For eventuelle spørsmål, kontakt daglig leder Øystein Elvestad på telefon 984 08 091 eller på [email protected]

(Foto: Nanco Hoogstad)
(Foto: Nanco Hoogstad)

 

Annonse fra Obos-ligaen: