Sandnes Ulf med fire nominasjoner til Årets fotballfrivillig! Stem din favoritt frem til finalen innen mandag 14. oktober!

Kampanjen Årets fotballfrivillig har fått en fantastisk start med flere nomineringer og flere stemmer avgitt enn noensinne. Sandnes Ulf har fire kandidater du kan stemme videre til finalen innen mandag 14. oktober. Les mer om våre kandidater og stem her!

Annonse:

Les begrunnelse for nominasjonene som er sendt inn til våre fire semifinalister i Årets Fotballfrivillig. 

Rolf Goa:

Stiller opp hver eneste dag! Utrolig snill kar som aldri sier nei. Stiller opp for klubben uansett hva det gjelder og når det gjelder, dag eller natt. 

Sebastian Ahlf: 

Fordi han gir så mye av seg selv til Sandnes Ulf. Både til A-laget og til de andre lagene. Er det noe som trengs gjøres står Sebastian på som en helt for å prøve å gjøre ting mulig. 

Hilde Hamra:

Hilde er en veldig dedikert frivillig og er på plass hver eneste kamp. Hun elsker jobben som frivillig og hun elsker Sandnes Ulf. En flott dame med et fantastisk humør. Hun elsker Sandnes Ulf så mye at hun til og med hadde bryllupsfesten i klubbhuset til Sandnes Ulf da hun giftet seg med sin Leif Hamra. 

Eli Nygaard: 

Eli legger ned utrolig mye arbeid for bredde avdelingen i klubben, arrangement rundt A-laget og er et arbeidsjern uten sidestykke! 

Se oversikt over alle kandidatene og stem her!

- Vi har i høst jaktet frivillige i hele Fotball-Norge. Det har kommet nominasjoner fra både topp og bredde – og vi er nå i gang med semifinale-avstemningen. Etter semifinalen skal vi sitte igjen med 12 kandidater i finalen, sier Sponsoransvarlig idrett og aktivitet i OBOS, Eddie Chr. Thomas.

Årets Fotballfrivillig vinner gavekort á 15 000,-, samt 30 000,- til sin lokale klubb. I tillegg får alle finalister 10 000,- fra OBOS til sin klubb 💸

PS! Du som stemmer er også med i trekningen av en rekke premier som sesongkort og gavekort på kamper.

Du kan stemme på inntil fem kandidater.

Til venstre: Sponsoransvarlig i OBOS, Eddie Christopher Thomas som her deler ut 10.000 til Ukraina-hjelpen i pausen mot Vålerenga. (Foto Nanco Hoogstad)
Til venstre: Sponsoransvarlig i OBOS, Eddie Christopher Thomas som her deler ut 10.000 til Ukraina-hjelpen i pausen mot Vålerenga. (Foto Nanco Hoogstad)

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet 

Annonse fra Obos-ligaen: