Rogaland Sparebank inviterer til pizzafest før semifinalen

Rogaland Sparebank slår på stortrommen og inviterer hjemmepublikum til pizzafest på Den Gule Plass i timene før den historiske semifinalen mot Molde. Allerede fra kl. 16.00 onsdag 30. oktober spanderer Rogaland Sparebank pizza fra Bankers Pizza for supportere på Den Gule Plass.

Annonse:

Historisk semifinale, kveldskamp, flomlys, lysshow, publikumsrekord og jakten på en billett til cupfinalen på Ullevaal i desember (!).

Det er fantastiske rammer og skyhøy interesse for semifinalen mot Molde onsdag 30. oktober på Øster Hus Arena.

Den Gule Plass har vært et samlingssted for supportere før kamp i lang tid, og nå ønsker Rogaland Sparebank å gi enda bedre rammer rundt kampen og tar på seg de gule spanderbuksene!

- Sandnes Ulf trenger publikum mer enn noen gang, og for å sikre best mulig oppladning før kamp så spanderer Rogaland Sparebank Bankers pizza på hjemmepublikummet! Det er utrolig kjekt å se engasjementet denne seminfinalen har fått allerede, over 2 uker før avspark. Semifinale i cupen er stort både for klubben, sponsorer og ikke minst byen - og vi ønsker å bidra for å få flest mulig på kamp og heie på Sandnes Ulf, sier sponsoransvarlig i Rogaland Sparebank, Synne Ohm Netland. 

For at så mange som mulig skal få nyte deilig pizza estimerer vi 2 pizzastykker til hver person, og det vil også være glutenfritt alternativ. 

Vi takker for den fine gesten av Rogaland Sparebank og gleder oss til å dele ut pizza til supportere i timene før semifinalen mot Molde.

Har du ikke kjøpt billett enda? Gjør som over 2000 andre allerede har gjort:
KJØP DINE BILLETTER TIL KAMPEN HER!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet 

Annonse fra Obos-ligaen: