Rapport fra nasjonalt tiltak for Sparebanken Vest Akademiet G2012

Deler av G12 treningsgruppe til Sparebanken Vest Akademiet deltok på Nasjonalt tiltak den 31.09 og 01.09 i Mjøndalen. Vårt lag spilte to kamper på lørdag mot Haugesund FK og KMUF, mens på søndag møtte vi HamKam og Mjøndalen. Alle kampene ble spilt på Consto arena.

6-3 seire mot Haugesund FK
Den første kampen var mot Haugesund FK. I starten av kampen var det jevnt og alt skjedde på midten, men etter en stund var vi et lag som dominerte på banen og skapte mange sjanser. Vi scoret 6 mål og vant fortjent.

2-3 tap mot KMUF
På den andre kampen møtte vi et godt lag som leverte bra og vant mot HamKam. Vi ledet 1-0 etter 5 minutter da snudde KMUF og scoret to raske mål og stillingen var 2-1 til KMUF etter 10 min. I andre omgang scoret motstander et mål til. Vi klarte å skape noen gode sjanser og scoret et mål som ga oss håp at vi kunne snu denne kampen. På slutten hadde vi et par sjanser til å utligne resultat, men uten suksess.

3-1 seire mot HamKam
Den kampen var veldig viktig for begge lag for at vi kjempet om andre plass i gruppen. Vi møtte et fysisk lag som var særlig bra i forsvar ledd. Guttene var påskrudd fra starten og styrte stor del av kampen. Hamkam skapte lite sjanser men vi var effektive og scoret 3 mål.

3-2 seire mot Mjøndalen
Den siste kampen på turneringen var en kamp om tredjeplassen mot det lokale laget som vi kjenner fra turneringen i Bryne. Mjøndalen er et godt lag, som er ganske god i høy press. Kampen var jevn, og det var 1-1 etter første omgang. I andre omgang viset vi vår kvalitet i angrep og scoret to raske mål. Mjøndalen reduserte til 3-2, og kampen ble spennende. Men spillerne viste karakter, og vant vi 3-2 til slutt.