PRESSEMELDING: Steinar Nilsen blir hovedtrener i Sandnes Ulf

Styret i Sandnes Ulf Toppfotball og sportslig utvalg har blitt enige med tidligere Tromsø- og Brann-trener Steinar Nilsen om jobben som hovedtrener for klubben ut 2024-sesongen.

Annonse:

Daglig leder, Øystein Elvestad sier følgende om nyansettelsen:

- Først og fremst, all honnør til Arturo Cleveland og Aleksander Midtsian for hvordan de og spillergruppen har håndtert en utfordrende uke som resulterte i en etterlengtet seier i går. Etter at vi i sportslig utvalg hadde blitt enige om kriteriene og egenskapene klubben vurderer blir viktigst hos en ny trener, dukket Steinar Nilsen opp som et potensielt navn tidlig i prosessen. Vi startet dialogen med Steinar tirsdag 06. august og fra første samtale har kjemien mellom Steinar og Sandnes Ulf vært god, sier Elvestad. 

En motivator med høye krav og klare tanker

- Steinar gjorde i perioden før han takket ja til jobben grundige analyser av spillerstall, trenerteam og kampene vi har spilt, og har klare tanker om hva som skal til for å snu situasjonen. Han er ærlig på at det er en utfordrende situasjon vi står ovenfor, men er klar på at det er fullt mulig å snu dette til noe positivt utover høsten. Steinar blir en trener som stiller høye krav til seg selv og spillerne og vi får inn en motivator som vi tror kan skape positiv energi og ny tro inn i spillergruppen. Vi er svært glade for at Steinar blir vår nye hovedtrener ut året og gleder oss til å treffe han allerede i morgen, fortsetter Elvestad.  

Steinar Nilsen ser frem til utfordringen som venter han i Sandnes Ulf.

- Jeg er 100% inspirert og motivert til å hjelpe Sandnes Ulf, ut 2024 sesongen. For første gang på lang tid, har jeg anledning til å gå inn i en midlertidig trenerrolle. Det klaffet med klubben sitt behov for en trener ut sesongen, derfor har jeg sagt ja til å bidra for klubben de neste månedene. Hva som skjer etter disse 4 månedene, tar vi når den tid kommer.

- Jeg ser virkelig frem til å gjøre en jobb for klubben. Sandnes Ulf har en bra spillerstall, et kompetent trenerteam/administrasjon og fasiliteter som ikke står tilbake for noen i Norge.

- Jeg vet det ligger hardt arbeid foran oss, men klarer alle i klubben å yte 10% ekstra, er klubben god nok til å havne trygt over streken i OBOS ligaen, sier Nilsen.

Steinar Nilsen blir hovedtrener i Sandnes Ulf ut 2024-sesongen
Steinar Nilsen blir hovedtrener i Sandnes Ulf ut 2024-sesongen

#JobbaJobbaJobba 

 

Annonse fra Obos-ligaen: