Øster Hus feirer jubileum lørdag og gir enda mer tilbake til lokalsamfunnet

Øster Hus sitt 50-års jubileum har kommet mange organisasjoner og lag til gode gjennom hele 2024. Bedriften har mottatt enormt mange søknader, men i pausen av kvartfinalen mot Levanger lørdag skal de dele ut 3 sjekker til 3 organisasjoner som IKKE har søkt. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Gjennom sitt jubileumsgavefond gir Øster Hus støtte til prosjekter og aktiviteter som gjør en forskjell i nærmiljøet – både store og små. 

Gjennom hele jubileumsåret gir Øster Hus engangssummer til initiativer innen kultur, kompetanse, idrett, bærekraft og samfunn. De ønsker å støtte engasjement som bidrar til frivillighet og beriker nærmiljøet for alle aldersgrupper.

I pausen skal de dele ut gavesjekker fra sitt Jubileumsgavefond, som en del av sin feiring og sitt ønske om å bidra til lokalsamfunnet.

Her har Hana IL nettopp vunnet 50 000 kroner til egen klubb. (Foto: Nanco Hoogstad)
Her har Hana IL nettopp vunnet 50 000 kroner til egen klubb. (Foto: Nanco Hoogstad)

Å jubilere er å gi tilbake

I 2024 er det 50 år siden far startet Øster Hus. Det begynte pent og pyntelig, med rehabiliteringer og noen få eneboliger i året. Ti år senere kom to unge og ambisiøse sønner inn på eiersiden. Øster Hus skulle satse!

Siden har det gått litt ned og mye opp. I jubileumsåret er Øster Hus Rogalands største boligbygger. Vi hadde aldri vært der vi er i dag uten flinke og lojale ansatte, dyktige samarbeidspartnere og fornøyde kunder.

Mest av alt skal vi bruke jubileumsåret til å gi tilbake. Det vil dryppe på mange. Jubileum er fest. Og folk med vinnervilje elsker å feire sammen med andre.

Vi gleder oss!

Cato og Njål Østerhus

Flomlys, kvartfinale, og 90 minutter en historisk semifinale!

Lørdagens kvartfinale er den tredje i klubbens historie, men de lyseblå har aldri lyktes å gå til semifinale før.

De lyseblå har i tur og orden tatt seg forbi Brodd, Vard Haugesund, Odd Ballklubb og Eidsvold-Turn og nå er vi kun et hinder unna en historisk semifinale mot enten Lillestrøm/Molde på Øster Hus Arena onsdag 30. oktober. 

Først må vi slå Levanger lørdag 5. oktober, og da trenger vi DIN hjelp!

Lørdagskamp, flomlys, og 90 minutter unna en historisk semifinale som vil bli spilt på Øster Hus Arena.

Bli med å skap historie og støtt de lyseblå frem mot et historisk cupeventyr!

Cupen er en ekstra inntektskilde for klubben og som kommunisert tidligere er både sesongkortholdere og samarbeidspartnere nødt til å kjøpe billett til kampen. 

Kampstart lørdag er kl. 19.00

Portene, billettluken og Jobba Shopen åpner kl. 18.00

Den Gule Plass vil åpne allerede kl. 17.00 og mellom 17.00 og 18.00 kan du gå opp på Den Gule Plass gjennom inngang A.

Husk å ha billetten klar til scanning!

KJØP BILLETTER TIL KVARTFINALEN MOT LEVANGER LØRDAG 5. OKTOBER HER!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: