Marked: Advokatfirma Sekse & Co klar for de lyseblå

Advokatfirma Sekse & Co AS kommer inn som ny samarbeidspartner med klubben. Den tradisjonsrike bedriften – som er Sandnes største advokatkontor - ser frem til å knytte seg til Sandnes Ulf nettverket.

Annonse:

- Vi ønsker å gjøre vårt for å støtte opp om det gode arbeidet som Sandnes Ulf legger ned både på og utenfor fotballbanen. Vi ser frem til å bli bedre kjent med både samarbeidspartnerne og klubben fremover og vil se frem til å delta på de kommende nettverksarrangementene. Sandnes som by trenger et lokomotiv som Sandnes Ulf i toppfotballen, sier advokat og partner, Per Bergstad.

Nylig tiltrådt advokat og partner, Jørgen Stangeland, ser også frem til fortsettelsen som en del av Sandnes Ulf nettverket:   

- Jeg vet fra førstehåndserfaring hvor bra sponsornettverket til Sandnes Ulf er, og vi i Advokatfirma Sekse & Co har derfor mye å se frem til, både sportslig og utenomsportslig. Det blir en utrolig spennende sesongavslutning og vi er sterke i troen på at laget vil berge plassen i OBOS-ligaen, sier Stangeland.

Advokatfirma Sekse & Co AS bistår lokalt næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor fra sine kontorer sentralt i byen. Hos dem finner du advokater med bred erfaring innen mange forskjellige rettsområder.

Les mer om Advokatfirma Sekse & Co her.

Hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

Advokatfirma Sekse & Co v/ Per Bergstad (t.v) og Jørgen Stangeland (t.h) ser frem til å bli en del av Sandnes Ulf. 
Advokatfirma Sekse & Co v/ Per Bergstad (t.v) og Jørgen Stangeland (t.h) ser frem til å bli en del av Sandnes Ulf. 

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: