Lyse blir kamppartner mot Molde og deler ut 500 gratisbilletter til barn og unge!

Lyse blir kamppartner i semifinalen mot Molde 30. oktober på Øster Hus Arena. De har kjøpt hele 500 billetter for å gi muligheten til barn og unge til å mobilisere enda mer til den historiske kampen!

Annonse:

- Fotballhistorien er full av mirakler

Sponsoransvarlig i Lyse, Cathrine Suttie gleder seg stort til semifinalen:

- Sjeldent har vel det å kvalifisere seg til en semifinale i cup’en vært mer kjærkomment. Alle forstår at sesongen har vært tøff for de lyseblå, så at klubben og Sandnes by nå skal få oppleve denne historiske kampen, det er veldig fortjent. Som dagens kamppartner er det også en glede å sponse 500 billetter til barn og unge – så nå håper vi at det mobiliseres i lag, foreninger og familier. Vi er klar over at det blir en utfordrende kamp, men fotballhistorien er full av mirakler. I cup’en kan alt skje - vi har troen og gleder oss stort til kamp!, sier Suttie.

Sandnes Ulf takker ydmykt for Lyse sitt store engasjement rundt semifinalen mot Molde og vi gleder oss til å se barn, unge og familier strømme til Øster Hus Arena for å jakte en eventyrlig cupfinale på Ullevaal!

Slik gjør du:

  1. Klikk her for å gå til billettkjøp
  2. Skriv inn promokoden: lysebilletten
  3. Velg felt P eller O
  4. Ta ut inntil 4 billetter

PS: For at så mange barn og unge som mulig skal få muligheten til å sikre seg billettene oppfordrer vi voksne som ikke skal gå med sine barn om å ikke misbruke promokoden.

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: